Over ons

Over ons

Over Ons

Over Ons

Over ons

Stichting Al Hidayat is een non-profit organisatie met een team vrijwilligers , die zich bezighoudt met het ontplooien van activiteiten voor de gemeenschap in Diemen.

Onze focus ligt vooral op het versterken van de maatschappelijke participatie en zelfredzaamheid van kwetsbare jongeren en jongvolwassen. Hierbij gaat het om het versterken van sociale vaardigheden en zelfwaarde waardoor ze hun plek kunnen vinden in de maatschappij. Met een unieke en vernieuwende aanpak, begeleiden we de jeugd in de huidige tijdgeest.

Ook willen we ons profileren als een volwaardige gesprekspartner voor maatschappelijke organisaties en de overheid. Dit moet leiden tot meer begrip, respect, dialoogvorming en nauwere samenwerking tussen alle burgers van Diemen met verschillende culturele achtergronden.

Wij zijn van mening dat, relaties en technologie ons vandaag de dag ongekende mogelijkheden bieden om wederzijds begrip, respect en tolerantie te bevorderen. We hebben het potentieel om een werkelijk pluriforme samenleving tot stand te brengen die diversiteit viert en verwelkomt. Wij geloven dat het streven naar een dergelijke samenleving een gemeenschappelijke roeping is.

Bestuur

– Abdeslam Benay – voorzitter

– Norddine Bouayad – secretaris 

– Abdellah Anaflous – penningmeester 

———————————————————————————————————————————–

De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

———————————————————————————————————————————–

STICHTING AL HIDAYAT

Hartveldseweg 35 1111BG Diemen

Telefoonnummer: 020-6928888

KVK Amsterdam: 86132903

RSIN: 863872955 

Beleidsplan Alhidayat 2022-2027